Το προφίλ μας


Η εταιρεία μας “Βασίλης Βασιλείου και ΣΙΑ ΕΕ-Proforma Ψηφιακές Εκτυπώσεις” δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών για πάνω από 40 χρόνια και ο διακριτικός της τίτλος έγινε συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας. Παραμένει πιστή στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της, θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική τη σχέση με τον πελάτη και επενδύει διαρκώς στη βελτίωσή της.

Παρέχονται σύγχρονες υπηρεσίες ψηφιακής και έντυπης επικοινωνίας, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις και εφαρμογές, που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, όσο περίπλοκες και αν είναι.

Σαν οικογενειακή εταιρεία διευθύνεται από τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος παρευρίσκεται και επιβλέπει όλα τα στάδια παραγωγής.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών βασίζεται εκτός της τεχνογνωσίας, στη σημαντική εμπειρία που έχει αποκτηθεί μέχρι σήμερα, καθώς και στον ευέλικτο αλλά και φιλικό τρόπο παραγωγικής διαδικασίας που έχει υιοθετηθεί.

Επιπρόσθετα, η επαγγελματική κατάρτιση και αφοσίωση που δείχνουν οι υπάλληλοι και συνεργάτες μας, η προσαρμοστικότητα και οι στενές σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας, μάς κάνουν τον συνεργάτη που όλοι προτιμούν.Έτσι, μέσα από το πνεύμα συνεργασίας, τη μακροπρόθεσμη σκέψη και τη διαρκή βελτίωση των διαδικασιών μας, δημιουργούμε πρόσθετη αξία για τους πελάτες μας και εξασφαλίζουμε την αμοιβαία επιτυχία μας στο μέλλον.

Ο κύριος όγκος των πελατών μας εκδίδει ειδικά κλαδικά έντυπα, μηνιαίες εφημερίδες, εκ των οποίων πολλές τοπικές και επαρχιακές, περιοδικά, ενώ αρκετά μεγάλο όγκο της παραγωγής καταλαμβάνουν οι εκδόσεις βιβλίων καθώς και συνδικαλιστικά έντυπα, όπως αφίσες και ενημερωτικά δελτία.

Στο πελατολόγιο μας περιλαμβάνονται ΝΠΔΔ, ΟΤΑ για τους οποίους αναλαμβάνουμε την εκτύπωση φακέλων, ειδικών βιβλίων, ημερολογίων επιτραπέζιων και επιτοίχιων, κ.ά.

Επιπλέον, εκτυπώνουμε ψηφιακά σε διάφορα υλικά (χαρτί, αυτοκόλλητο) αφίσες σε μεγάλες διαστάσεις και μικρό τιράζ.

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση κάθε εντύπου – βιβλίου, εφημερίδας, διαφημιστικών, φακέλων, επιστολοχάρτων, αφισών (μικρό-μεγάλο τιράζ και διάσταση), καρτών, προσκλήσεων, κ.λπ.

Το δημιουργικό πνεύμα, η άψογη συνεργασία, η εξυπηρέτηση του πελάτη και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της «Βασίλης Βασιλείου και ΣΙΑ ΕΕ» είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

Θεωρούμε τους εαυτούς μας συμβούλους και όχι εντολοδόχους ή απλούς διεκπεραιωτές μιας τυπικής διαδικασίας. Αυτή είναι η πραγματική φύση της δουλειάς μας. Και είμαστε πολύ καλοί σ’ αυτήν.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας, να μας επιλέξετε για συνεργάτες σας.

 

Our Services

  • Στοιχειοθεσία κειμένων
  • Σελιδοποίηση
  • Φιλμοποίηση
  • Μοντάζ
  • Ψηφιακή εκτύπωση
  • Βιβλιοδεσία (θερμοκολλητικό – μεταλλικό σπιράλ- πλαστικό σπιράλ – μεταλλική ράχη – photobook)
  • Πλαστικοποίηση
  • Πικμάνσεις

Our Clients